We zijn verheugd om dit grote nieuws met u te delen – we hebben een nieuwe logo en een nieuwe uitstraling!

Vandaag, na meer dan twee decennia, lanceren we een nieuwe merkidentiteit met een nieuw logo, slogan en website. U zult de nieuwe uitstraling overal waar wij in het openbaar zijn zien; zoals onze website, social mediakanalen en in de komende maanden wordt ons nieuwe merkidentiteit geleidelijk doorgevoerd in onze producten.

In de afgelopen twee decennia hebben we een grote bekendheid opgebouwd en hebben we klanten in ongeveer 30 landen en we zijn leider in het leveren van XBRL-oplossingen in Nederland en in de rest van de wereld. We hebben een belangrijke rol gespeeld bij de wereldwijde acceptatie van de XBRL standaard voor financiële en zakelijke rapportage.

Onze nieuwe merkidentiteit weerspiegelt de evolutie van ons bedrijf in de afgelopen twee decennia, samen met onze recente acquisitie door Netsam Participaties BV. Omdat ons bedrijf blijft evolueren en groeien na de acquisitie willen we dat onze nieuwe merkidentiteit nauwkeurig weergeeft wie wij zijn en wat wij willen zijn. Met onze nieuwe merkidentiteit markeren we het begin van een nieuw tijdperk voor Semansys.

De kern van onze nieuwe merkidentiteit is onze kernfocus op het leveren van waarde aan onze klanten door onze kennis. In de afgelopen jaren hebben we eindgebruikers, toezichthouders, softwareontwikkelaars en intermediairs over de hele wereld benaderd, opgeleid en ondersteund. We hebben hen in staat gesteld de voordelen van de wereldwijde XBRL standaard voor financiële en zakelijke rapportage te ontketenen.

Onze unieke oplossingen resulteerde in verhoogde snelheid, kwaliteit en transparantie bij de uitwisseling van informatie via de ‘financiële supply chain’. In dit proces is onze basiskennis ook enorm gegroeid en terwijl we een nieuwe tijdperk ingaan met onze nieuwe merkidentiteit zijn we toegewijd om deze kennis te gebruiken om voortdurend toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten.

In de toekomst zullen we een nog innovatievere, modernere en gebruiksvriendelijkere aanpak gebruiken om de beste XBRL oplossingen aan onze klanten te leveren en dit is precies waar ons nieuwe logo voor staat.

Wij hopen dat u de nieuwe uitstraling van Semansys leuk vindt! Volg ons op onze social mediakanalen voor updates, zoals een gloednieuwe website, bijgewerkte uitstraling van onze producten en meer.