Semansys Technologies was te zien in de aflevering van het televisieprogramma “Next Level” op zondag 15 maart. Het thema van de aflevering was “Digital Transformation”. Asish Dash en Michael van Genderen van Semansys waren uitgenodigd als experts. Tijdens de sessie deelde Asish en Michael hun visie op digitale uitwisseling van bedrijfsinformatie en XBRL.

“Hoe meer bedrijfsrapportages wij doen, des te hoger zal de kwaliteit van de gegevens zijn”, Asish Dash, CEO, Semansys. Bekijk de onderstaande video om te zien wat Asish en Michael heeft gezegd in de aflevering “Digital Transformation”.

Over Next Level by RTLZ:

Next Level ondernemers vertellen aan de hand van succesvolle cases over hun producten en/of service, partnerships en plannen voor de toekomst. In elke uitzending schuift er een onafhankelijk deskundige aan uit de desbetreffende branche die op een positieve manier vertelt over de laatste ontwikkelingen, onderbouwd met feiten en cijfers

Over Semansys Technologies:

Semansys Technologies is een toonaangevende leverancier van software-oplossingen voor de financiële verslaggeving en business monitoring op basis van semantiek en XBRL. Het bedrijf biedt een unieke totaaloplossing die snelheid, kwaliteit en transparantie in de uitwisseling van informatie vergroot door “de financiële supply chain’.

Semansys biedt XBRL-oplossingen voor softwareleveranciers, accountants en ondernemers.https://semansys.com